HUIDZORG BIJ HUIDAANDOENINGEN

Eczeem… Iedereen heeft er weleens van gehoord en veel mensen hebben er weleens last van (gehad). Maar wat is het nu eigenlijk? Waar komt het vandaan? En veel belangrijker, wat kun je er tegen doen?
Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt met een mooi woord ook wel ‘dermatitis’ genoemd. Het is een irritatie en ontstekingsreactie van de huid die vaak gepaard gaat met een rode huid en jeukende huiduitslag. Eczeem voorkomen blijft lastig, maar met goede voeding en huidverzorging maak je de kans wel kleiner én kun je voorkomen dat het eczeem erger wordt.


VOEDINGSTIPS BIJ EEN ECZEEMHUID
Juiste voeding is belangrijk voor iedereen; zeker voor mensen met een eczeemhuid! Drink minimaal 2 liter water, vermijd histaminerijke voeding en kies juist voor voeding die rijk is aan vitamine C, D en E, mineralen en andere bouwstenen uit groente, fruit en granen. Vette vis bevat veel gezonde omega 3; vetzuren die een positieve invloed hebben op jouw huid. Eet veel bloemkool, broccoli, venkel, radijs, andijvie, witlof, komkommer en paprika. Deze groenten hebben bewezen gezondheidsvoordelen!


EXCM SERUM+ EN CREAM+
IK Skin Perfection biedt het EXCM SERUM+ en de EXCM CREAM+ aan op basis van huideigen en huididentieke ingrediënten. Met de EXCM+-producten bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale, hormonale zalven en medische producten met hydrocortison. EXCM+-producten kunnen ook toegepast worden om het gebruik van hydrocortison of hormoonzalven te verminderen of af te bouwen.
EXCM CREAM+ is een voedende rijke emulsie die wordt ingezet bij een schilferige huid en ruwe huidsymptomen. De crème brengt de natuurlijke bacterieflora weer in balans, waardoor de extreem gevoelige huid direct kalmeert.
EXCM SERUM+ is een huidopbouwend en huidbarrière versterkend serum dat snel door de huid wordt opgenomen en direct roodheid en jeuk laat verminderen en de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid doet verzachten.
Door de producten in combinatie te gebruiken, bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen. De cream en het serum zijn volkomen veilig te gebruiken voor alle huidtypen, huidskleuren en alle leeftijdsgroepen (zelfs voor baby’s).


WIST JE DAT...
...banaan, citrusvruchten,
kersen, abrikozen en ananas
eczeem kunnen verergeren?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info