KUNST IN SCHOONHEID
INFO@SALONCARYL.NL  - T. 06 - 491 147 89

BEHANDELINGEN

WELLNESS

WELLNESS

maximale huidverbetering met een oosterse beleving! Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Wij willen u daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. In onze salon combineren we Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie!

BASIC 25 MINUTEN € 30,00

De unieke kennismakingsbehandeling waar we de nadruk leggen op het epileren van uw wenkbrauwen met voorafgaand een reiniging en afsluitend een voedend en verzorgd masker en de specifieke crèmes die uw huid optimaal zullen voeden.

IMPRESSIONS 55 MINUTEN € 55,00

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-beÏng met een heerlijke massage en verbeterende effecten met het revolutionaire PCN2 system.

MOMENTS 85 MINUTEN € 90,00

Verras uzelf met een op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten. Epileren is inbegrepen.

HYALURON 85 MINUTEN € 108,00

Prachtige resultaten... een luxe en geavanceerde behandeling met het revolutionaire PCN2 system. Geniet van de hyaluron behandelingsmethode met indrukwekkende hydraterende en huidherstellende effecten door de pure werkstof Hyaluron.

360 SKINCODE TREATMENT

360 SKINCODE TREATMENT

STEP INTO THE FUTURE Maatwerk behandelingen met verbluffende resultaten. Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische precisie, zonder chirurgie of botox en met behoud van natuurlijke looks er tien jaar jonger uitzien. Dat is de missie van Cenzaa's 360 SKINCODE.

SKIN & FUTURE 80% van uw DNA is aanpasbaar. Slechts 20% is genetisch bepaald. Wij zijn er voor die 80%.

SKIN & TREATMENT Uw huidtoekomst ligt in uw eigen handen! Om maximale huidverjonging te bereiken, worden effectieve, doelgerichte behandelmethoden bij Caryl. gecombineerd met ultieme thuisbehandelingen.

360 SKINCODE TREATMENT Deze behandeling wordt op maat gemaakt. Er is geen standaard, uw huid is uniek en wordt behandeld met technieken en producten afgestemd op uw huid!

COSMEDICAL SKINCARE

COSMEDICAL SKINCARE

Oogverblindende resultaten zonder chirurgie! Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken? Met onze behandelingen stappen we met u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Wij zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen. We brengen uw huidconditie in kaart, bespreken deze huiddiagnose en stellen daarbij een persoonlijk behandelplan op.

BINDWEEFSELMASSAGE 25 minuten € 44,00

50 minuten € 88,00

Bindweefselmassage laat de conditie van de huid verbeteren. Het kan worden toegepast in het gelaat, de hals, decolleté en op het lichaam. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige huid en bij een milde vorm van rosacea. Het wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.Voor een optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

PINCEMENTSMASSAGE 25 minuten € 44,00

Pincementsmassage is een reflectoire massage en werkt direct op het innervatiesysteem. Door middel van pittige uitgevoerde kneepjes worden de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld, waardoor er indirect een verbetering van alle huidfuncties optreedt, zoals de doorbloeding en activering van de bindweefselcellen. Voor effectief resultaat zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Daarnaast bevordert de massage het welbevinden van U.

DIAMOND TOUCH - MICRODERMABRASIE Een specialistische behandeling uitgevoerd door de revolutionaire Cosmedisch Therapist met high-tech Diamond Touch apparaat. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. vraag naar de kuurmogelijkheden. BEWEZEN EFFECT BIJ: - Futloze, droge en ruwe huid - Pigmentvlekken - Zonbeschadigde huid - Ondiepe rimpels - Fijne lijntjes, verslapte huid - Mini Face Lifting - Verstopte, vergrote poriën - Acne huid, onzuivere huid - Littekens - Striae

Meerprijs Diamond Touch 15 minuten €45,00

DERMAPEN - MICRO NEEDLING De DermaPen is dé pen op het gebied van Microneedling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring,littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen. Hoe werkt de DermaPen Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. Aantal behandelingen Met een enkele behandeling wordt er een enorme boost aan de huid gegeven, maar indien u huidverbeterend wil gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit varieert per huidtype en huidprobleem. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 4-8 weken. Vraag naar de kuur mogelijkheden. Resultaat van de DermaPen De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. - vermindering van rimpels - poriën worden minder zichtbaar - de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder - vermindering van diffuse roodheid - pigmentvlekken nemen af - stimulatie doorbloeding - verdunnen van de hoornlaag - littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Meerprijs Dermapen 30 minuten € 142,50 - 45 minuten € 187,50

MEDIKAL+

MEDIKAL+

DE KRACHT VAN GROENE COSMECEUTICALS Met de producten van IK Skin Perfection werken we met hoge doseringen werkstoffen en lagere PH-waarden.

POWER TREATMENTS Bij IK Skin Perfection bieden wij u een breed scala aan van bijzondere behandelingen; van ontspannend en huidverbeterend tot specialistische behandelingen. Die oplossing bieden bij o.a. Acne, Couperose, Pigmentatie, Anti-Age en Medikal. Wij werken volgens het unieke 4 Fasen Reset-Programma.

YOUR FIRST STEP TO A PERFECT SKIN... Wist u dat... artsen in Nederland IK Skin Perfection als enige cosmeticamerk adviseren bij intensieve medische behandelingen, zoals chemokuren & bestralingen?

SEASONS 2020/21

SEASONS 2020/21

Allure of the Lagoon We nemen u mee op een indrukwekkende reis naar magisch Ijsland: ontdek eindeloze lavavelden, wilde kustgebieden, machtige watervallen en majesteuze ijskappen. We reizen naarna af naar Reykjavik: een plek waar de wereld nog puur en ongerept is. De verfijnde en luxe geursensatie van RYJVK roept een verlangen naar aarde, groene bossen, frisse watervallen en het licht van de middernachtzon.

AN EXTRAORDINAY PART OF THE WORLD 90 minuten € 112,50

Producten De producten uit de RYJVK collectie zijn ontwikkeld met het Advanced Essential Complex. Deze mix van krachtige mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water ondersteunen de vitale functies van de huid en zijn de sleutel naar een gezonde , jong uitziende en stralende huid.

EPILEREN/VERVEN/HARSEN

EPILEREN/VERVEN/HARSEN

ELEMENTEN - Wenkbrauwen epileren of harsen - Wenkbrauwen verven - Wimpers verven - Bovenlip harsen - Kin harsen - Tanning gelaat

ELEMENTEN

- 1 Element € 15,50

- 2 Elementen € 21,50

- 3 Elementen € 27,00

- 4 Elementen € 34,00

- 5 Elementen € 45,50

DIVERSE ELEMENTEN - Harsen gelaat prijs in overleg - Onzuiverheden verwijderen prijs in overleg

WIMPERS EN HAARSTYLING

WIMPERS EN HAARSTYLING

ICURL € 37,50

Wekenlange gekrulde natuurlijke wimpers. Voor wie dagelijks druk is met het omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang, biedt dit de oplossing.

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS One by one wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De wimperextensions kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstylist, dus niet door uzelf.

Nieuwe set wimperextensions € 88,00

Opvullen tot 2 weken € 30,00

Opvullen tot 3 weken € 40,00

Opvullen tot 4 weken € 50,00

HAARSTYLING In Schalkhaar adviseren wij u kapsalon Jeannet Total Look. www.total-look.nl

PEDICURE

PEDICURE

PEDICURE v.a 20 MINUTEN € 29,00

Een pedicure zorgt ervoor dat de voeten en teennagels er mooi en verzorgd uit komen te zien. Daarbij kan een pedicure behandeling ook nagelziektes en -afwijkingen voorkomen en behandelen. *Wanneer u veel eeltplekken of likdoorns heeft kunnen we de duur en het tarief van de behandeling aanpassen.

LCN WILDE PEDIQUE Veel mensen hebben te maken met nagelaandoeningen en schamen zich voor hun nagels. Met deze LCN WIlde Pedique techniek zorgen wij dat u uw nagels weer wil laten zien. Deze techniek is geschikt om mycosenagels te corrigeren voor een optisch en cosmetisch resultaat. Tevens kunnen wij ook uitstekend een gescheurde of gedeformeerde nagels repareren. PRIJS PER NAGEL € 15,50 - 10 NAGELS € 55,00

SHELLAC CND

- 1 kleur € 30,00

- French Manicure € 38,50

- I.c.m. Brisa Smooting* € 54,50

Deze 14+ DAY NAIL COLOR zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat, zonder het beschadigen van uw eigen nagel. uw natuurlijke nagel wordt niet aangetast, ook niet bij het verwijderen. * Brisa smooting is een dunne verstevigende gellaag, die de natuurlijke nagel beschermt en voorziet van een perfect glad oppervlak van de nagel. Bij deze afweekbare gel, wordt de natuurlijke nagel niet gevijld. Deze blijft dus onbeschadigd.

MANICURE

MANICURE

MANICURE 25 minuten € 30,00

Een manicure is een intensieve behandeling van de handen en de nagels, met als doel de handen er gezond en mooi uit te laten zien en zacht aan te laten voelen.

SHELLAC CND

- 1 kleur € 30,00

- French Manicure € 38,50

- I.c.m. Brisa Smooting* € 54,50

Deze 14+ DAY NAIL COLOR zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat, zonder het beschadigen van uw eigen nagel. uw natuurlijke nagel wordt niet aangetast, ook niet bij het verwijderen. * Brisa smooting is een dunne verstevigende gellaag, die de natuurlijke nagel beschermt en voorziet van een perfect glad oppervlak van de nagel. Bij deze afweekbare gel, wordt de natuurlijke nagel niet gevijld. Deze blijft dus onbeschadigd.

HARSEN LICHAAM

HARSEN LICHAAM

- Onder- of bovenarmen € 32,50

- Onder- en bovenarmen € 60,00

- Oksels € 27,50

- Bikinilijn € 30,00

- Onder- of bovenbenen v.a. € 32,50

- Onder- en bovenbenen v.a. € 60,00

- Rug € 42,50

- Buik en Rug € 62,50

MASSAGE

MASSAGE

GEZICHTSMASSAGE 25 minuten € 36,00

Heerlijk wegdromen met deze uitgebreide intensieve en stevige massage van uw armen, schouders, nek, decolleté, gelaat, oren en hoofdhuid laten u diep ontspannen.

BINDWEEFSELMASSAGE 25 minuten € 44,00 - 50 minuten € 88,00

ZOWEL VOOR LICHAAM ALS GELAAT Bindweefselmassage is een therapeutische massage. Door pincement en bindweefselgrepen te combineren kan er nog specifieker gewerkt worden aan huidverbetering, anti-aging en het voorbereiden van de huid bij plastische chirurgie. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verbetert de conditie van de huid. Pincement is een reflectoire massage en werkt direct op het innervatiesysteem. De zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld, waardoor er indirect een beter is van alle huidfuncties optreedt, zoals doorbloeding en activering van de bindweefseltechnieken.

Letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten? Bindweefsel massage voor het lichaam! De indicaties hiervoor zijn: - Slechte doorbloeding - Panniculose - Verslapping van de huid - Verklevingen van de huid - Ondersteunend bij gewichtsverlies - Striae

LICHAAM 25 minuten € 35,00 - 50 minuten € 60,00

Massage is een gestructureerde manier van aanraken, waarbij er druk wordt uitgeoefend op spieren en bindweefsel via een reeks bewegingen die o.a. bestaan uit strijken, wrijven, kneden, vibreren, kloppen of duwen. Uw huid, spieren en bindweefsel worden soepeler, vervelende spanningen verdwijnen, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd. Massages verminderen stress, verbeteren de bloeddoorstroming en versterken het immuunsysteem. Tijdens een massage worden ook schadelijke afvalstoffen door het lichaam afgestoten, waardoor uw lichaam vocht verliest. Daarom raden we u aan na een massage voldoende te drinken (water of thee zijn ideaal) om de vochtbalans in uw lichaam weer op peil te brengen.

LICHAAMSMASSAGE ALGEHEEL HOTSTONE 25 minuten € 47,00 - 50 minuten € 90,00

Deze hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de handen, warme stenen e n olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. De hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

VISAGIE

VISAGIE

Moderne make-up kent meerdere functies en toepassingen. In het algemeen simuleert het de jeugdigheid, gezondheid en tot op een bepaalde hoogte camoufleert het vermoeidheidsverschijnselen. Belangrijke technieken hiervoor zijn het verbergen van in het oog vallende oneffenheden en het accentueren van gelaatstrekken.

Mini Make-up Alleen i.c.m. een gezichtsbehandelingen € 15,50

Dagmake-up € 30,00

Proefmake-up € 44,00

Bruidsmake-up € 55,00


 
E-mailen
Bellen
Map
Info